ΑΘΗΝΑ
15:33
|
14.07.2026
Μήνυση κατά αγνώστων υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας για τη δηλητηρίαση δεκαέξι αδέσποτων γατιών, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.
Άγνωστος δηλητηρίασε δεκαέξι γατιά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Θεσσαλονίκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυση κατά αγνώστων υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας για τη δηλητηρίαση δεκαέξι αδέσποτων γατιών, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Διαμαντάκης, το περασμένο Σάββατο μια φιλόζωη γυναίκα φρόντιζε, όπως συνηθίζει, μια ομάδα από 20 γάτες στις οποίες έβαλε φαγητό, ωστόσο κάποιος άγνωστος πρόσθεσε επάνω στην τροφή δηλητήριο.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, Σπύρο Τζελέπη, και μαζί με άλλους συνεργάτες έστειλαν τις νεκρές γάτες για νεκροψία, ενώ κρατήθηκε δείγμα από την δηλητηριασμένη τροφή. 

Η αστυνομία κάνει τους απαραίτητους ελέγχους για τον εντοπισμό του δράστη και ερευνά την υπόθεση μέσω των καμερών που έχει η γύρω περιοχή. Θέλουμε να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος για να καταλάβουν κάποιοι πως για τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις υπάρχουν συνέπειες, είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ.Διαμαντάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα