ΑΘΗΝΑ
20:57
|
24.06.2026
Η αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη στο Αεροδρόμιο δύο άνδρες 28 και 30 ετών για παράνομη εισαγωγή κοκαΐνης από το εξωτερικό.
Πακεταρισμένη κοκαΐνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο νεαρούς ηλικίας 28 και 30 ετών συνέλαβαν την Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2025, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών καθώς μετέφεραν στις αποσκευές τους κοκαΐνη συνολικού βάρους 17 κιλών κατ’ εντολή τρίτου ατόμου που διαφεύγει της σύλληψης.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται πως οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών.

Όπως αναφέρεται, κατόπιν αστυνομικών ενεργειών και δημιουργία προφίλ («profiling»), εντοπίσθηκε ο 30χρονος, ο οποίος προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού, εισήγαγε στην ελληνική επικράτεια 16 ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 17 κιλών και 133 γραμμαρίων.

Ο 30χρονος είχε αποκρύψει τις συσκευασίες σε δύο αποσκευές, κατ’ εντολή του τρίτου μη συλληφθέντος μέλους, με σκοπό την παράδοσή τους στον 28χρονο, ο οποίος τον περίμενε εξωτερικά του Αερολιμένα. Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης:

  •     Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  •     2 βαλίτσες,
  •     3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και
  •     ποσό 590- ευρώ

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Περιμένουν τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής για την αιτία θανάτου της 36χρονης λεχώνας-γιατρού

Στον κλοιό καύσωνα από τις 26/6 και η Δανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα