ΑΘΗΝΑ
08:59
|
14.07.2026
Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι 13 Τούρκοι υπήκοοι για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας δύο συμπατριωτών τους τον περασμένο Δεκέμβριο στην Γλυφάδα.
Σε βάρος των τεσσάρων από τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για την δολοφονική επίθεση στην Γλυφάδα, τα οποία εκτελέστηκαν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι 13 Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας δύο συμπατριωτών τους τον περασμένο Δεκέμβριο στην Γλυφάδα.

Σε βάρος των τεσσάρων από τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για την δολοφονική επίθεση στην Γλυφάδα, τα οποία εκτελέστηκαν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι υπόλοιποι 9 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης που απήγγειλε σε βάρος τους κατηγορίες για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της πλαστογραφίας, της  επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Όλοι οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Ανακριτή από όπου θα λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους. Σε αυτό το στάδιο οι δικογραφίες είναι δύο, με βασική εκείνη που αφορά την δολοφονική επίθεση, ωστόσο στην πορεία αναμένεται να συσχετιστεί με τη νέα δικογραφία που αφορά την διακεκριμένη οπλοκατοχή καθώς από τα στοιχεία της έρευνας των διωκτικών αρχών φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ότι οι δράστες της δολοφονίας είχαν συνδρομή από τους εννέα συμπατριώτες τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα