ΑΘΗΝΑ
21:36
|
15.07.2026
Η νυχτερινή πυρκαγιά στο Μαρμάρι Καρύστου Εύβοιας σημειώθηκε γύρω στις 19.00 σε δύσβατη περιοχή. Επί τόπου πάνω από 40 πυροσβέστες.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν καν την εαρινή ισημερία, άρχισαν φέτος οι πυρκαγιές στη χώρα μας. Μερικές ώρες μετά τις δύο πυρκαγιές που σημειώθηκαν ξημερώματα και μεσημέρι σε δασικές εκτάσεις του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε την εκδήλωση πυρκαγιάς και στο Μαρμάρι Καρύστου της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πυροσβεστικού Σώματος, η εκδηλώθηκε γύρω στις 19.00 το απόγευμα, σε δύσβατο σημείο, καίγοντας δασική έκταση, δίχως ωστόσο επί του παρόντος να κινδυνεύει παρακείμενος οικισμός.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 4ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα.

Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Δερβένι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα