Η νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο του Action 24 φέρνει πρώτο κόμμα τη Ν.Δ. με 28.1% και διαφορά 12.2% από το δεύτερο κόμμα που δεν είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά η «Πλεύση Ελευθερίας» με 15.9%, μεταξύ άλλων και λόγω της προνομιακής προβολής που απολαμβάνει συστηματικά το τελευταίο διάστημα.
- Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να παρουσιάζει απώλειες φτάνοντας από το 20.4% τον Νοέμβριο και από το 17. 4% τον Ιανουάριο, στο 14.3% στην συγκεκριμένη μέτρηση.
- Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται στο 6% από το 7.5% πάντα σε σχέση με τα αποτελέσματα της έρευνας Ιανουαρίου.
- Το Κ.Κ.Ε στο 8.3% ( 8.6%).
- Η Ελληνική Λύση στο 11.4 % ( 8.6%).
- Η ΝΙΚΗ 3.1% ( 2.9%).
- Η Φωνή Λογικής 4.1% ( 6.1%).
- Οι Σπαρτιάτες 1.2% ( 1.2%).
- Η Νέα Αριστερά 1.2% ( 2.1%).
- Το κόμμα Κασσελάκη 2.4% ( 4.2%).
- Το ΜεΡΑ25 2.3% ( 2.9%)

Δημοτικότητα πολιτικών αρχηγών
Στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργός προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 25.2% και ακολουθούν: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που περνάει δεύτερη με 10.9%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 6.3%, ο Κ. Βελόπουλος με 5.8% και ακολουθούν οι άλλοι με επιδόσεις κάτω από 3% ( π.χ. Δημήτρης Κουτσούμπας 2.9%, Στέφανος Κασσελάκης 2.5%, Σωκράτης Φάμελλος 2.3%).
Ο «Κανένας» αυξάνεται και συγκεντρώνει το 33.8%.

Ποια προβλήματα απασχολούν το λαό
Τα προβλήματα που απασχολούν κυρίαρχα τους πολίτες είναι η ακρίβεια με 50.7% και η Οικονομία με 29.9% , με την τριάδα να συμπληρώνει η απονομή Δικαιοσύνης / Κράτος Δικαίου που εμφανίζεται για πρώτη φορά και προφανώς λόγω των Τεμπών στο 28.7%.

