ΑΘΗΝΑ
12:57
|
17.07.2026
Πορεία για τα Τέμπη πραγματοποίησαν Φοιτητικοί Σύλλογοι μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πορεία για τα Τέμπη πραγματοποίησαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Η άνοιξη σταμάτησε στα Τέμπη θα τη φέρουμε πίσω μέσα από τους αγώνες μας», έγραφε πανό που κρατούσαν οι φοιτητές, καταγγέλλοντας για μια ακόμα φορά το έγκλημα των Τεμπών.

Δράση κατά τη διάρκεια της παρέλασης και στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν φοιτητές και πολίτες

Στη Λεωφόρο Νίκης, λίγο πριν την εξέδρα των επισήμων, ύψωσαν μαύρα μπαλόνια και πλακάτ με τη λέξη «Δικαιοσύνη».

Μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις που θύμισαν το έγκλημα των Τεμπών πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες παρελάσεις, όπως αυτή από πολιτιστικό σύλλογο στα Γλυκά Νερά

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα