Για σήμερα Τετάρτη 26 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρκετές νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σαχαριανής σκόνης. Παροδικές λασποβροχές θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο και στη Μακεδονία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα σε περιοχές του Ιονίου, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς.
Αξιόλογες βροχές από τα μέσα της εβδομάδος και μετά στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) March 23, 2025
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 7 έως 18-20, στη Θράκη από 7 έως 22-24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 23, στην Ήπειρο από 7 έως 24-25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 24-26 βαθμούς, στα Επτάνησα από 13 έως 23, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες από 12 έως 21-23 βαθμούς, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 12 έως 26 βαθμούς. Επισημαίνεται ότι στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς και στη Βόρεια Κρήτη ο στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας κατά τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε: https://t.co/caI6fyfmtc pic.twitter.com/DX7WRUicDk
— meteo.gr – Ο καιρός (@meteogr) March 21, 2025
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23-24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18-19 βαθμούς
