Για σήμερα Τετάρτη 2 Απριλίου τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην ανατολική και τη νότια χώρα, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη και την Ήπειρο από 9 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 11 έως 17 βαθμούς, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 19.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) April 1, 2025
Παρακολουθείστε την εξέλιξη της κακοκαιρίας το τελευταίο 24ωρο μέσα από τη δορυφορική απεικόνηση από την @Eumetsat.
Περισσότερα σχόλια επι του βίντεο αλλά και επί της εξέλιξης του καιρού, στα Δελτία Ειδήσεων του #Star με το οποίο θα… pic.twitter.com/FeMfiTgccv
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και το μεσημέρι και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.
