ΑΘΗΝΑ
20:39
|
25.06.2026
Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση  Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην Hellenic Train.
Έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην Hellenic Train.

Στην ίδια προκήρυξη η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη και για τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί απέναντι από το υπουργείο Εργασίας το 2024. 

Παράλληλα, η οργάνωση ισχυρίζεται ότι η επίθεση στη Hellenic Train πραγματοποιήθηκε ως απάντηση τόσο στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα «όσο και στην προσπάθεια συγκάλυψής του», σημειώνοντας ότι «η συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη είναι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης του από την Κυβέρνηση».

Τέλος, η οργάνωση τονίζει ότι αφιερώνει τις δύο επιθέσεις στο Υπουργείο Εργασίας και στα γραφεία της Hellenic Train στον «παλαιστινιακό λαό και την ηρωική αντίσταση του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα