Τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου δίνει ο Δήμος Αθηναίων. Πρόκειται για πινακίδες, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, προκειμένου οι κάτοχοι αυτών να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για το Πάσχα.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.
