ΑΘΗΝΑ
13:28
|
24.06.2026
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 33χρονος κρατούμενος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 33χρονος κρατούμενος το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, λίγες μόλις ημέρες μετά τις διαβεβαιώσεις του τοπικού Αστυνομικού Διευθυντή για «άψογες συνθήκες κράτησης», με αφορμή καταγγελίες 9 εργαζομένων στην εστίαση που συνελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα λόγω έλλειψης άδειας εργασίας και περιέγραψαν με μελανά χρώματα τα τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου.

Ο άτυχος άνδρας που κρατούνταν από τη Μεγάλη Τρίτη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περίμενε εντολή διοικητικής απέλασης καθώς ήταν Αλβανικής καταγωγής, είχε μεταφερθεί τη Μεγάλη Τετάρτη στο νοσοκομείο Χανίων λόγω αδιαθεσίας αλλά αποχώρησε χωρίς να του χορηγηθεί θεραπευτική αγωγή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «στον χώρο των κρατητηρίων εντοπίστηκε από τον αστυνομικό σκοπό κρατητηρίων, αλλοδαπός κρατούμενος ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Ο αστυνομικός του προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε το Ε.Κ.Α.Β. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατάφερε να τον επαναφέρει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκθεση του ΟΗΕ: Η σεξουαλική βία χρησιμοποιείται ως «όπλο πολέμου» στη σύγκρουση στο Σουδάν

Έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο με τη συνδρομή και εναέριων μέσων (upd)

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

WWF Ελλάς-ΑΡΧΕΛΩΝ: Ισχυρές πιέσεις στην πλειονότητα των παραλιών ωοτοκίας της Caretta caretta

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα