ΑΘΗΝΑ
01:39
|
02.07.2026
Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 34 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Γαύδου σήμερα το πρωί.
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και αναμένεται η μεταφορά τους στην Αγυιά Χανίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 34 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Γαύδου, 25 ναυτικά μίλια νότια της νήσου, σήμερα το πρωί, από λιμενικούς που προσέγγισαν το πλοιάριο/λέμβο, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος. 

Η πληροφορία για την ύπαρξη μεταναστών δόθηκε το πρωί λίγο πριν τις 7 και αμέσως ενεργοποιήθηκε drone της frontex, το οποίο εντόπισε και έστειλε επακριβώς το στίγμα. Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών, οι οποίοι είναι όλοι άνδρες.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και αναμένεται η μεταφορά τους, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στην Αγυιά Χανίων. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα