ΑΘΗΝΑ
06:29
|
26.06.2026
Ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε σε αίθουσα της Νομικής όπου γινόταν εκδήλωση για Ημέρες Καριέρας, τραυματίζοντας έναν φοιτητή.
Νομική Σχολή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επεισοδιακή εισβολή στο κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών έκαναν απόψε περίπου 10 κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν εν ψυχρώ στο πλήθος φοιτητών και καθηγητών που συμμετείχαν σε εκδήλωση «Ημερών Καριέρας».

Σύμφωνα με ανάρτηση του καθηγητή Κωνσταντίνου Γρίβα, στο Facebook, οι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν σοβαρά με πυροσβεστήρα έναν διδακτορικό φοιτητή που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός και εισήχθη για χειρουργείο.

Στη συνέχεια προπηλάκισαν τον καθηγητή Γιώργο Φίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης βρίσκονταν οι καθηγητές Κώστας Γρίβας, Ιωάννης Μάζης, Γιώργος Φίλης, ο πρέσβης Θοδωρής Θεοδώρου και αρκετοί φοιτητές και φοιτήτριες, τους οποίους οι κουκουλοφόροι απώθησαν βίαια μπαίνοντας στο χώρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα