Ανήλικος, ηλικίας 17 ετών, συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 48χρονου στα Γλυκά Νερά, το βράδυ της Τρίτης (20/05). Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για να εντοπίσουν τον ανήλικο, ο οποίος συνελήφθη ενώ οι γονείς του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 17χρονος είναι για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Σαλώνων, όπου δύο νεαροί, πιθανότατα ανήλικοι, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τον 48χρονο.
Το θύμα της επίθεσης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
