ΑΘΗΝΑ
15:10
|
17.07.2026
Τρίτη επίσκεψη του Σεργκέι Σοϊγκού στην Πιονγκγιάνγ μέσα σε τρεις μήνες.
Ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας θα έχει συνάντηση με τον Κιμ Γιονγ Ουν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Πιονγκγιάνγκ έφτασε σήμερα, Τρίτη, για επίσημη επίσκεψη ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Σεργκέι Σοϊγκού, προκειμένου να έχει συνομιλίες που αφορούν στο πλαίσιο νέων συμφωνιών που οικοδομούν το τελευταίο διάστημα οι δύο χώρες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη μέσα σε διάστημα 90 ημερών, ο Ρώσος αξιωματούχος θα συναντηθεί με τον ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μόσχας οι συνομιλίες αφορούν  το πλαίσιο συμφωνιών που επιτεύχθηκαν κατά την προηγούμενη επίσκεψή του Σεργκέι Σοϊγκού στην Πιονγκγιάνγκ, στις 4 Ιουνίου και αποτελούν συνέχεια της Συνθήκης για τη Συνολική Στρατηγική Εταιρική Σχέση μεταξύ Ρωσίας και Βόρειας Κορέας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Το Ιράν θα ελέγχει εάν οι ΗΠΑ συμμορφώνονται με το μνημόνιο (όχι το αντίθετο…)

Έχει γίνει η Ελλάδα ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ στον Κόλπο; – Middle East Eye

Δεν υπάρχει ειρήνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα