ΑΘΗΝΑ
16:08
|
22.07.2026
Ένας νεκρός οικοδόμος και ένας σοβαρά τραυματίας σε εργατικό δυστύχημα στα Χανιά.
Χωρίς τέλος τα εργατικά δυστυχήματα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι, σήμερα Σάββατο, στο χωριό Ροδωπού στον δήμο Πλατανιά Χανίων με αποτέλεσμα το θάνατο ενός οικοδόμου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, δύο εργαζόμενοι συριακής καταγωγής, έπεσαν από μεγάλο ύψος οικοδομής, πιθανότατα έπειτα από κατάρρευση μπαλκονιού όπου εκτελούσαν εργασίες, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 40χρονου που σύμφωνα με το ΑΠΕ ήταν ο εργολάβος της ανακατασκευής της διώροφης οικίας και τον τραυματισμό ενός 35χρονου.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον τραυματία τον οποίο αρχικά μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας Χανίων και της Αστυνομίας που διερευνούν τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα