ΑΘΗΝΑ
23:59
|
24.06.2026
Πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων από τα τρία λιμάνια της Αττικής μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Χθες Κυριακή 29/6, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, είχαν καταγραφεί πολλαπλές τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη αποκατάσταση βρίσκεται από σήμερα το πρωί Δευτέρα 30/6 η ακτοπλοϊκή σύνδεση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς οι καιρικές συνθήκες έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, επιτρέποντας την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή 29/6, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, είχαν καταγραφεί πολλαπλές τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων από τα τρία κύρια λιμάνια της Αττικής.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλούνται, ωστόσο, να επικοινωνούν προληπτικά με τις λιμενικές αρχές ή τις ναυτιλιακές εταιρείες, για επιβεβαίωση της ώρας αναχώρησης των δρομολογίων τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα