ΑΘΗΝΑ
13:29
|
24.06.2026
Η ανήλικη έδωσε κατάθεση στις Αρχές και στη συνέχεια εντοπίστηκαν δύο από τους δράστες. Οι άλλοι δύο παρουσιάστηκαν αυτοβούλως.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη τρίτου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 14χρονης σε περιοχή της Αττικής προχώρησε η Αστυνομία. Ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία Ανηλίκων και συνελήφθη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του τέταρτου υπόπτου, ο οποίος επίσης φέρεται να παρουσιάστηκε αυτοβούλως.

Το περιστατικό με τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης αφορά τη νύχτα της περασμένης Τρίτης. Η ανήλικη φέρεται να συναντήθηκε αρχικά με έναν άνδρα, με τον οποίο, κατά πληροφορίες, είχε επικοινωνήσει μέσω social media.  Όταν συναντήθηκαν, φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, όπου στη συνέχεια βρέθηκαν και οι άλλοι τρεις άνδρες. 

Μετά το συμβάν, η 14χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από το συγκεκριμένο σπίτι και περιπλανιόταν στην περιοχή του Πειραιά. Οι γονείς της την αναζήτησαν, καθώς δεν επέστρεψε στο σπίτι και τελικά εντοπίστηκε από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ακολούθησε η καταγγελία στις Αρχές.  

Τη διερεύνηση της υπόθεσης την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκθεση του ΟΗΕ: Η σεξουαλική βία χρησιμοποιείται ως «όπλο πολέμου» στη σύγκρουση στο Σουδάν

Έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο με τη συνδρομή και εναέριων μέσων (upd)

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

WWF Ελλάς-ΑΡΧΕΛΩΝ: Ισχυρές πιέσεις στην πλειονότητα των παραλιών ωοτοκίας της Caretta caretta

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα