ΑΘΗΝΑ
08:28
|
22.07.2026
Οδηγούσε μεθυσμένος, με το 6χρονο παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο, παρέσυρε πεζή και επιχείρησε να διαφύγει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οδηγούσε μεθυσμένος, με το 6χρονο παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο, παρέσυρε πεζή και επιχείρησε να διαφύγει. Ο λόγος για έναν 42χρονο που ακινητοποιήθηκε από οδηγούς άλλων αυτοκινήτων το απόγευμα της Πέμπτης στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Τροχαίας.

Λίγο νωρίτερα ο 42χρονος, που όπως έδειξαν οι εκ των υστέρων μετρήσεις είχε καταναλώσει αλκοόλ που εντοπίστηκε στο σχετικό τεστ, είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του μια 57χρονη γυναίκα που ευτυχώς διασώθηκε με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά το τροχαίο που προκάλεσε ο άνδρας φαίνεται ότι επιχείρησε να διαφύγει αλλά τον ακινητοποίησαν οδηγοί άλλων οχημάτων και περαστικοί.

Στον 42χρονο βεβαιώθηκαν όλα τα πρόστιμα, συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες , όπως μεταξύ άλλων έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα