ΑΘΗΝΑ
21:10
|
09.07.2026
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη, όπου το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά.
Φωτ.: e-evros.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή της Αμφιτρίτης στην Αλεξανδρούπολη, όπου το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το θετικό είναι ότι δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που συμβάλλει στον περιορισμό της πυρκαγιάς, με την Πυροσβεστική να εκτιμά ότι σήμερα δεν θα χρειαστούν νέες ρίψεις από αέρος.

Λόγω των πυκνών καπνών, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, εστάλη από την Πολιτική Προστασία προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 με οδηγίες προς τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, βάσει των μέχρι στιγμής μετρήσεων, τα επίπεδα ρύπανσης της ατμόσφαιρας είναι εντός των επιτρεπτών ορίων, ωστόσο πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις επιπτώσεις θα υπάρχει μέσα στη μέρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα