ΑΘΗΝΑ
16:48
|
25.06.2026
Για σήμερα Τρίτη 22/7 αναμένονται συνθήκες καύσωνα και πολύ υψηλή θερμική επιβάρυνση. Τοπικά ακραία θερμική επιβάρυνση στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 28 έως 38-39 βαθμούς και ενδεχομένως τοπικά στο νομό έως 40 βαθμούς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου, συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν σε πολλές περιοχές της χώρας. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 37-38 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 38-40 και ενδεχομένως τοπικά 41 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 22 έως 40-42 και ενδεχομένως τοπικά 43 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 22 έως 38-39 και τοπικά 40 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 25 έως 39-41 και τοπικά 42 βαθμούς, στα Επτάνησα από 20 έως 36-37, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 36-38 βαθμούς και τοπικά 39 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 40-41 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας περιμένουμε ηλιοφάνεια και έντονη ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 38-39 βαθμούς και ενδεχομένως τοπικά στο νομό έως 40 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37-38 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και καταστροφές [upd]

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Ποιες παραλίες κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική από τον ΠΑΚΟΕ

Κένυα: Η αστυνομία διέλυσε διαδήλωση στο Ναϊρόμπι για τα 2 χρόνια από τις διαμαρτυρίες του 2024 (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα