Μία γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση και ένας άντρας με σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της, Παρασκευής, στο γήπεδο του Εθνικού Γυμναστικού Ομίλου Ηρακλείου στην περιοχή της Αμμουδάρας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο τραυματίες που φέρονται να σχετίζονται με την καντίνα που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, βρίσκονταν στα αποδυτήρια την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά και απεγκλωβίστηκαν από τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με 5 οχήματα.
Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθούν στο Λάτσειο, Κέντρο εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου καθώς η κατάστασή τους και ειδικά αυτή του 40χρονου άνδρα, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.
Όσο αφορά στα αίτια της πυρκαγιάς, οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν στην εκδοχή της αυτανάφλεξης γεννήτριας που είχε τοποθετηθεί σε έναν μικρό χώρο καθώς οι εγκαταστάσεις του ΕΓΟΗ δεν είχαν ρεύμα.
