ΑΘΗΝΑ
11:48
|
24.06.2026
Έληξε ο συναγερμός που σήμανε μετά τις 15.00 λόγω διαρροής φυσικού αερίου σε χώρο του παλιού πάρκινγκ σύντομης διάρκειας.
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μικρές καθυστερήσεις στην αποβίβαση και επιβίβαση ταξιδιωτών σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα μετά τις 15.00 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εξαιτίας μικρής διαρροής φυσικού αερίου κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών στο χώρο του παλιού πάρκινγκ σύντομης διάρκειας (Ρ1, στη θέση του οποίου θα αναγερθεί επταώροφο κτίριο στάθμευσης οχημάτων).

Όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα εντοπίστηκε σε δρόμο που οδηγεί στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα όλα τα οχήματα εκτρέπονται στην οδό που οδηγεί στον χώρο των αναχωρήσεων.

Το εργοτάξιο στη θέση του παλιού πάρκινγκ Ρ1

Η διεύθυνση του αεροδρομίου προχώρησε σε συνεργασία με την Τροχαία σε απαγόρευση της κυκλοφορίας στις Αφίξεις και σε όλο το οδικό δίκτυο, και αφού ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι και έγινε εκτόνωση του αερίου στον αγωγό, οι αρχές προχώρησαν στην άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο-Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

WWF Ελλάς-ΑΡΧΕΛΩΝ: Ισχυρές πιέσεις στην πλειονότητα των παραλιών ωοτοκίας της Caretta caretta

Καύσωνας στη Γαλλία: Θερμοκρασίες ρεκόρ για 4η ημέρα και διακοπές ρεύματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα