ΑΘΗΝΑ
05:07
|
15.07.2026
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα ένας άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων στη Γλυφάδα.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα ένας άνδρας, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 3 π.μ., μέσα στον κάδο στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Διαδόχου Παύλου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα όχημα της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να προχωρούν στον απεγκλωβισμό του άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται πως ο άνδρας πιθανόν προσπάθησε να πάρει ρούχα από τον κάδο και εγκλωβίστηκε. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα