ΑΘΗΝΑ
07:18
|
14.07.2026
Πάνω από 200 πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στα αεροδρόμια της Μόσχας εν μέσω επίθεσης με drone.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μόσχας Sergey Sobyanin, 15 UAV καταστράφηκαν χθες το βράδυ και άλλα 21 από την αρχή της ημέρας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάνω από 200 πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στα αεροδρόμια της Μόσχας εν μέσω επίθεσης με drone, δήλωσαν εκπρόσωποι των αεροδρομίων της Μόσχας στο TASS.

Σύμφωνα με στοιχεία έως τις 10:00 π.μ. ώρα Μόσχας, 71 πτήσεις καθυστέρησαν και 96 ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο Sheremetyevo τις τελευταίες και τις επόμενες ώρες.

Τέσσερις πτήσεις καθυστέρησαν και δύο ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο Domodedovo.

Σαράντα πτήσεις καθυστέρησαν και πέντε ανακατευθύνθηκαν σε περιφερειακά αεροδρόμια στο αεροδρόμιο Vnukovo. Μία πτήση καθυστέρησε και τρεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο Zhukovsky.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του TASS, οι ηλεκτρονικοί πίνακες πτήσεων των αεροδρομίων της πόλης δείχνουν τα ίδια νούμερα.

Νωρίτερα, 36 εχθρικά drone καταρρίφθηκαν στον ουρανό πάνω από την περιοχή της Μόσχας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν, 15 UAV καταστράφηκαν χθες το βράδυ και άλλα 21 από την αρχή της ημέρας. Δεν αναφέρθηκαν θύματα. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο σημείο της συντριβής, τόνισε επανειλημμένα ο Σομπιάνιν στο επίσημο κανάλι του στο Max messenger.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα