ΑΘΗΝΑ
20:26
|
24.06.2026
Διπλό έγκλημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής σε κάμπινγκ στον δρόμο μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης.
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διπλό έγκλημα, με θύματα έναν 68χρονο και έναν ακόμη άνδρα, ηλικίας περίπου 50 χρόνων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στη Μεσσηνία, σε κάμπινγκ στον δρόμο μεταξύ Φοινικούντας και Μεθώνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας άγνωστος δράστης εισέβαλε στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 68χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος εξέπνευσε ακαριαία. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του στον επιστάτη του κάμπινγκ ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Αμέσως μετά ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, διέφυγε με μια μαύρη μηχανή, ενώ διαμένοντες στο κάμπινγκ που αντελήφθησαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας διενεργούν έρευνες για την συλλογή στοιχείων από τον χώρο του κάμπινγκ , ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από τους ενοίκους. Παράλληλα, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένοπλος να μην έδρασε μόνος του ενώ αναζητούν και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Περιμένουν τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής για την αιτία θανάτου της 36χρονης λεχώνας-γιατρού

Στον κλοιό καύσωνα από τις 26/6 και η Δανία

Έρευνα για τον ξαφνικό θάνατο 23χρονης στα Κουφονήσια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα