ΑΘΗΝΑ
06:03
|
24.07.2026
Τοπικές ουκρανικές αρχές σε Κραματόρσκ και Σλοβιάνσκ ζητούν από τις οικογένειες να απομακρυνθούν από τις εστίες τους λόγω αύξησης των ρωσικών επιθέσεων.
Ουκρανία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ουκρανικές αρχές κάλεσαν σήμερα οικογένειες με παιδιά που ζουν σε περιοχές των πόλεων Κραματόρσκ και Σλοβιάνσκ να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατόν από τις εστίες τους, καθώς πέφτουν το τελευταίο διάστημα, συχνότερα στο στόχαστρο επιθέσεων του ρωσικού στρατού με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές σε κατοικίες και άλλα κτίρια και σε παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας κοινωνικών και υγειονομικών υπηρεσιών.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος της Σλοβιάνσκ, (πόλης κοντά στο ανατολικό μέτωπο) κάλεσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν γρήγορα, λόγω των ρωσικών πληγμάτων σε υποδομές ενέργειες πριν την έλευση του χειμώνα.

Νωρίτερα, σήμερα, διπλή ρωσική βομβιστική επίθεση στο Κραματόρσκ προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον έξι αμάχων (ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα