ΑΘΗΝΑ
02:10
|
14.07.2026
Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και ένας δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη κρατήθηκαν για 2 ώρες και ανακρίθηκαν για τον σκοπό του ταξιδιού στη Ραμάλα.
Από τις συναντήσεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δίωρη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ που μετέβη στο Ισραήλ και σε κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Όχθης, συνοδεία δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», κατήγγειλε απόψε το Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο.

Σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε πως οι συνδικαλιστές της αντιπροσωπείας κρατήθηκαν πάνω από δύο ώρες στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ κάνοντας στη συνέχεια έλεγχο στα κινητά και στις αποσκευές που είχαν, απαιτώντας να μάθουν το λόγο και λεπτομέρειες του ταξιδιού τους.

Από συναντήσεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ με Παλαιστίνιους στη Ραμάλα

Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Όλα τα άρθρα

Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΜΕ

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ χαρακτηρίζει «μεγάλες» τις ευθύνες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνοντας πως αυτά συμβαίνουν «την ημέρα που η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά την εγκληματική δράση του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης και το σχέδιο της «ειρήνης» με το πιστόλι στον κρόταφο».

Και η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ καταλήγει ως εξής:

«Το ΠΑΜΕ και το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό δεν τρομοκρατούνται. Η αλληλεγγύη του λαού μας μεταφέρθηκε όλες αυτές τις ημέρες από την αντιπροσωπεία μας στις συναντήσεις με τις δεκάδες σωματεία και φορείς των Παλαιστινίων. Ο αγώνας και η αλληλεγγύη των εργαζομένων της χώρας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, μέχρι τον τερματισμό της κατοχής και την απελευθέρωση όλων των κρατουμένων παλαιστινίων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, μέχρι της αναγνώριση του ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ σε ανασύνταξη και αναζήτηση νέων δυνάμεων!

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα