ΑΘΗΝΑ
00:22
|
24.06.2026
Ο σκύλος υπέστη βίαιη σεξουαλική κακοποίηση με αιχμηρό αντικείμενο όταν εντοπίστηκε από εθελοντές της Φιλοζωικής Νοιάζομαι Κρεστένων.
Ο δύστυχος σκύλος που έπεσε θύμα νοσηρής βίας ανθρώπου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φρίκη προκαλεί η σεξουαλική κακοποίηση σκύλου σήμερα το πρωί στο Επιτάλιο Πύργου αφότου βρήκαν το δύσμοιρο ζώο αιμόφυρτο και σε τραγική κατάσταση εθελοντές της Φιλοζωικής Κρεστένων στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας.

Στην αρχή νόμιζαν πως είχε γίνει στόχος πυροβολισμού.

Το δύσμοιρο ζώο υπέστη μαρτυρική κακοποίηση από δίποδο κτήνος

Στη συνέχεια όμως ο κτηνίατρος, που το ανέλαβε, συνειδητοποίησε πως το δύστυχο ζώο είχε βαθύ σκίσιμο στον πρωκτό λόγω εισαγωγής κάποιου σκληρού αντικειμένου με ιδιαίτερη βία.

Ο γιατρός έκανε οκτώ ράμματα στον πρωκτό του σκύλου για να κλείσει την πληγή, του χορήγησε φάρμακα και νοσηλεύεται παλεύοντας να επιβιώσει από την ανθρώπινη κτηνωδία.

Την φρικτή είδηση για την κακοποίηση του ζώου ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook η φιλοζωική οργάνωση της περιοχής, «Νοιάζομαι – Φιλοζωική Κρέστενων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθαναν κολυμπώντας σε Πιερία και Θάσο

Ποιοι δρόμοι κλείνουν απόψε σε Αθήνα, Καλλιθέα λόγω του αγώνα δρόμου SNF Nostos

Επιχείρηση απομάκρυνσης 11.000 ναυτικών από τα Στενά του Ορμούζ

Αρμαγεδδών υπογεννητικότητας κλείνει ή συγχωνεύει δεκάδες Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα