ΑΘΗΝΑ
21:08
|
23.06.2026
Ο 15χρονος κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης 22/10 σε γυμναστήριο στον Άλιμο, μετά από καρδιακή ανακοπή.
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται 15χρονος που υπέστη ανακοπή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ένας 15χρονος, ο οποίος κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης 22/10 σε γυμναστήριο στον Άλιμο, μετά από καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο έφτασε αρχικά μηχανή ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια κινητή ιατρική μονάδα. Σύμφωνα με αναφορές σε ΜΜΕ η κατάσταση της υγείας του 15χρονου θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει, επίσης, ένα κάταγμα στο ινιακό οστό πιθανότατα από την πτώση μόλις έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στον 15χρονο έχει διαπιστωθεί βλάβη στο ήπαρ αλλά και στον θώρακα από την ΚΑΡΠΑ που του έγινε.

Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθαναν κολυμπώντας σε Πιερία και Θάσο

Ποιοι δρόμοι κλείνουν απόψε σε Αθήνα, Καλλιθέα λόγω του αγώνα δρόμου SNF Nostos

Επιχείρηση απομάκρυνσης 11.000 ναυτικών από τα Στενά του Ορμούζ

Αρμαγεδδών υπογεννητικότητας κλείνει ή συγχωνεύει δεκάδες Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα