Σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης κατέφυγαν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το κτίριο της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης στο Μεταξουργείο ώστε να σταματήσουν τη διαμαρτυρία Συλλόγων Εκπαιδευτικών της Α’ Αθήνας.
Μαθητές δημοτικού εισέπνευσαν χημικά έξω από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Α Αθήνας όπου εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για την σύμπτυξη τμημάτων pic.twitter.com/IFbnY0X1Xj
— Savvas Karmaniolas (@savvaskarma) October 23, 2025
Οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν το πρωί για να καταγγείλουν τις συμπτύξεις 15 τμημάτων σε 12 σχολεία της περιοχής κάνοντας λόγο για «αντιπαιδαγωγικά και ταξικά μέτρα» που υποβαθμίζουν το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών.
Χημικά πριν λίγο έξω από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Α Αθήνας όπου εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για την σύμπτυξη τμημάτων. pic.twitter.com/YBBQPml5V7
— Savvas Karmaniolas (@savvaskarma) October 23, 2025
Αντίστοιχη διαμαρτυρία είχε πραγματοποιηθεί και πριν από δύο ημέρες.

