ΑΘΗΝΑ
08:03
|
14.07.2026
Οι ύποπτοι για την τολμηρή ληστεία μερικών από τα κοσμήματα του στέμματος της Γαλλίας από το Λούβρο συνελήφθησαν κοντά στο Παρίσι.
Αστυνομικοί στέκονται κοντά στην πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου μετά από αναφορές για ληστεία, στο Παρίσι, Γαλλία, 19 Οκτωβρίου 2025
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ύποπτοι για την τολμηρή ληστεία μερικών από τα κοσμήματα του στέμματος της Γαλλίας από το Λούβρο συνελήφθησαν κοντά στο Παρίσι το Σάββατο το βράδυ, δήλωσε η εισαγγελέας του Παρισιού, επιβεβαιώνοντας μια προηγούμενη αναφορά της εφημερίδας Le Parisien, σύμφωνα με το Reuters.

Η εισαγγελέας του Παρισιού Λορ Μπεκουό δήλωσε την Κυριακή ότι ένας από τους άνδρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle βόρεια του Παρισιού, καθώς ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα. Δεν ανέφερε στην δήλωσή της πόσοι άνδρες συνελήφθησαν ούτε έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα