ΑΘΗΝΑ
03:43
|
25.06.2026
Τα τρία αδέλφια που κατηγορούνται για συμμετοχή στο μακελειό στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού παραδόθηκαν χθες Τρίτη 4/11 στις αστυνομικές αρχές.
Οι τρεις άνδρες ηλικίας 19,27 και 29 ετών έδωσαν ραντεβού με την Αστυνομία για να παραδοθούν σε σημείο ανάμεσα στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου διανυκτέρευσαν τα τρία αδέλφια που παραδόθηκαν χθες Τρίτη 4/11 και κατηγορούνται για συμμετοχή στο διπλό φονικό στα Βορίζια. Σήμερα Τετάρτη 5/11 θα μεταβεί εισαγγελέας στο σημείο προκειμένου να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 19,27 και 29 ετών έδωσαν ραντεβού με την Αστυνομία για να παραδοθούν σε σημείο ανάμεσα στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για αδέρφια και ξαδέρφια αντίστοιχα των δύο τραυματιών που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, του 25χρονου και του 30χρονου, οι οποίοι έχουν πάρει προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη για τις κακουργηματικές διώξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και από κοινού, για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια.

Για το χρονικό της παράδοσης των τριών καταζητούμενων αδελφών η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου είπε στην ΕΡΤ:

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες διέμενε σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε περιοχή του Ηρακλείου. Έφτασαν εκεί, είχε αποχωρήσει, είχαν αποχωρήσει τα άτομα, προσήχθη ο ιδιοκτήτης για να εξεταστεί για το αν θα πρέπει να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για το αδίκημα της υπόθαλψης. Υπήρξε κάποια επικοινωνία από συγγενικό πρόσωπο με την Αστυνομία ώστε να σταματήσουν αυτές οι έρευνες, καθώς προτίθενται να παραδοθούν. Οι αστυνομικοί δεν σταμάτησαν, εξακολούθησαν να κάνουν κατ οίκον έρευνες και στη συνέχεια δόθηκε το σημείο συνάντησης ώστε να παραδοθούν στις αρχές.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ξενοδοχείο της Π. Ε Ηρακλείου, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας υπήρχαν πληροφορίες ότι σε αυτό βρίσκονταν ένας από τους τρεις καταζητούμενους. Κατά την έφοδο δεν εντοπίστηκε κανείς από τους τρεις, ωστόσο, προσήχθησαν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο γιος του, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία θα κατηγορηθούν για υπόθαλψη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα