ΑΘΗΝΑ
01:46
|
15.07.2026
Οι διακοπές στην κίνηση των οχημάτων σήμρα στο κέντρο της Αθήνας αφορούν τη Συγγρού και τμήμα της Β. Αμαλίας.
Τροχονόμος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σταδιακές διακοπές στην κίνηση των οχημάτων έχει προγραμματίσει για σήμερα Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, η Τροχαία σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα από τις 10.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα της 28ης Νοέμβρη, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Συγγρού.
  • Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από την Αθανασίου Διάκου ως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στο ρεύμα προς Σύνταγμα.

Στη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα