ΑΘΗΝΑ
22:13
|
24.06.2026
Οι διακοπές στην κίνηση των οχημάτων σήμρα στο κέντρο της Αθήνας αφορούν τη Συγγρού και τμήμα της Β. Αμαλίας.
Τροχονόμος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σταδιακές διακοπές στην κίνηση των οχημάτων έχει προγραμματίσει για σήμερα Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, η Τροχαία σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα από τις 10.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα της 28ης Νοέμβρη, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Συγγρού.
  • Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από την Αθανασίου Διάκου ως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στο ρεύμα προς Σύνταγμα.

Στη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα