ΑΘΗΝΑ
12:36
|
12.06.2026
Τουλάχιστον 5 μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν χθες το βράδυ οι ΗΠΑ.
Ένας Αμερικανός αεροπόρος προετοιμάζει ένα A-10 Thunderbolt II για πτήση από βάση στην περιοχή ευθύνης της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025, για την υποστήριξη της Επιχείρησης Hawkeye Strike
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον πέντε μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν χθες Παρασκευή το βράδυ οι ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια εβδομάδα μετά την επίθεση η οποία στοίχισε τη ζωή σε δυο μέλη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και διερμηνέα τους στην περιοχή της Παλμύρας.

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν «ο επικεφαλής πυρήνα» που ήταν αρμόδιος για τα drones στην περιοχή, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής της ΜΚΟ αυτής, ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, συμπληρώνοντας πως οι πέντε θάνατοι καταγράφτηκαν στην επαρχία Ντέιρ Εζούρ (ανατολικά).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

138 εκατομμύρια παιδιά παγιδευμένα στην παιδική εργασία-Ένα στα 17 παιδιά σε όλον τον πλανήτη

ΠΟΕΔΗΝ: Νέα κινητοποίηση στις 17 Ιουνίου-Ζητούν ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κερατέα

Ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων προειδοποιεί ότι οι συνθήκες επιδεινώνονται σε Γάζα και Δυτική Όχθη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα