Σε εννέα προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία ύστερα από επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά περιπολικού της Άμεσης Δράσης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα κοντά στο Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων φέρεται να εκτόξευσε μολότοφ εναντίον περιπολικού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο πίσω από το Προξενείο.
Την ώρα της επίθεσης, στο περιπολικό βρισκόταν ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το όχημα υπέστη περιορισμένες υλικές ζημιές, κυρίως στον προφυλακτήρα.
Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή, με εκτεταμένες έρευνες που οδήγησαν σε εννέα προσαγωγές. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν ευθύνες και οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
