ΑΘΗΝΑ
13:54
|
24.06.2026
Νεκρός ανασύρθηκε ένας από τους τέσσερις μετανάστες που αγνοούνται σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου. Διασώθηκαν 26 άτομα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός ανασύρθηκε ένας από τους τέσσερις μετανάστες που αγνοούνται σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα -Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η κινητοποίηση των λιμενικών αρχών ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό 26 προσφύγων και μεταναστών από αστυνομικούς στη χερσαία περιοχή Πεταλίδες Σάμου, οι οποίοι ανέφεραν πως στην βάρκα που τους μετέφερε στο νησί επέβαιναν ακόμα τέσσερα άτομα που αγνοούνταν.

Η επιχείρηση για την ανεύρεση των τριών μεταναστών συνεχίζεται, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), με τη συμμετοχή ενός πλωτού ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού, ενός ελικοπτέρου αλλά και ιδιωτικού σκάφους, καθώς και στελεχών του Λιμενικού Σώματος που επιχειρούν από ξηράς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρίσιμη η κατάσταση του Αριστοτέλη Χαντζή λένε οι γιατροί που τον παρακολουθούν

Έκθεση του ΟΗΕ: Η σεξουαλική βία χρησιμοποιείται ως «όπλο πολέμου» στη σύγκρουση στο Σουδάν

Έσβησε η φωτιά στον Ασπρόπυργο με τη συνδρομή και εναέριων μέσων (upd)

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα