ΑΘΗΝΑ
10:22
|
25.06.2026
Το 13χρονο κορίτσι που έπασχε από χρόνιο πρόβλημα υγείας έφυγε από τη ζωή μετά από γρίπη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η σχολική κοινότητα του 1ου Ειδικού Σχολείου της Χαλκίδας μετά την είδηση θανάτου 13χρονης μαθήτριας με χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Το κορίτσι που είχε υποκείμενα νοσήματα προσβλήθηκε από γρίπη με αποτέλεσμα ντόμινο άλλων προβλημάτων που οδήγησαν στον χαμό της 13χρονης.

Ο θάνατος της μικρής Κάτιας άφησε απαρηγόρητους την οικογένεια τής, τους δασκάλους και τους συμμαθητές της.

Προαύλιο του 1ου Ειδικού Σχολείου Χαλκίδας

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Χαλκίδας σε ανακοίνωσή του αναφέρει  τα ακόλουθα:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τη μικρή μας Κάτια, μαθήτρια του σχολείου μας. Μια φωτεινή ψυχή, μια γενναία μαχήτρια, που πάλεψε με δύναμη και αξιοπρέπεια τις μάχες της ζωής. Η Κάτια είχε αυτή τη μαγική ουσία που όποιος συναναστρεφόταν μαζί της γέμιζε η καρδιά του αγάπη.

Ήταν τυχερή γιατί είχε δίπλα της μια οικογένεια που την αγαπούσε απεριόριστα, τη φρόντιζε και τη στήριζε σε κάθε της αγώνα.

Ας κρατήσουμε στη μνήμη μας το φως της ψυχής της, που αντικατοπτριζόταν στο χαμόγελό της και θα συνεχίσει να φωτίζει τις καρδιές μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Κάτια, θα σε θυμόμαστε πάντα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδήλωση: «Ανοχύρωτη Δημοκρατία – Κράτος Δικαίου σε κρίση»

Καλλιθέα: Συνελήφθη ο καθ’ ομολογίαν δράστης της συμπλοκής με θύμα έναν 17χρονο

Κένυα: Οδοφράγματα στο Ναϊρόμπι υπό τον φόβο νέων αιματηρών διαδηλώσεων

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 7,2 Ρίχτερ με τραυματίες και προειδοποίηση για μετασεισμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα