ΑΘΗΝΑ
11:56
|
26.06.2026
Συναγερμός λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Περιστερίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκηνές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Περιστέρι, όταν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα της περιοχής.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με συνολικά έξι πυροσβέστες, οι οποίοι επιδόθηκαν σε συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες και να αποτρέψουν τον κίνδυνο εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε παρακείμενα διαμερίσματα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβασή τους, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο ισόγειο διαμέρισμα διέμεναν δύο γυναίκες, ηλικίας 80 και 48 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Η ηλικιωμένη γυναίκα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας της εισπνοής καπνών, γεγονός που κατέστησε αναγκαία την παροχή άμεσης βοήθειας, ενώ η 48χρονη υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια της, πιθανότατα στην προσπάθειά της να προστατευτεί ή να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Παράλληλα, για καθαρά προληπτικούς, οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνέδραμαν στην απομάκρυνση μιας τετραμελούς οικογένειας που διέμενε στον πρώτο όροφο του κτηρίου, έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως η επιχείρηση κατάσβεσης και εξαεριστεί ο χώρος.

Τέλος, από τις αρμόδιες αρχές έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην εκδήλωση της πυρκαγιάς στο ισόγειο διαμέρισμα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να παραμένουν υπό διερεύνηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Κυριολεκτικά αδιανόητος» ο φετινός καύσωνας στην Ευρώπη πριν από 50 χρόνια

Μουντιάλ-Ισημερινός: Εθνική αργία η 26η Ιουνίου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Γερμανίας

Νίκη για τους ενοικιαστές της Νέας Υόρκης: «Φρένο» στην απληστία των ιδιοκτητών με καθολικό πάγωμα ενοικίων

Κοσμοδρόμιο… Μπαϊκονούρ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα