ΑΘΗΝΑ
19:06
|
24.06.2026
Από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας θα αναχωρήσει αύριο αεροπλάνο του υπουργείου Υγείας για την αεροδιακομιδή των τριών τραυματιών από τη Ρουμανία στη Θεσσαλονίκη.
Αεροπλάνο θα αναχωρήσει αύριο από την Ελευσίνα για την αεροδιακομιδή των τριών τραυματιών του ΠΑΟΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, θα γίνει η αεροδιακομιδή των τριών οπαδών του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν την Τρίτη, 27/1 στη διάρκεια πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας πρόκειται να αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης από την στρατιωτική αεροπορική βάση της Ελευσίνας με προορισμό τη Ρουμανία ώστε να πραγματοποιήσει την αεροδιακομιδή των τριών τραυματιών.

Οι τραυματίες θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις νεαροί τραυματίες είναι ηλικίας 20, 20 και 28 ετών. Ο ένας φέρει πολλαπλά πολυτραύματα και αμφοτερόπλευρες πνευμονικές θλάσεις, ο δεύτερος κάταγμα ιερού οστού και ο τρίτος παρουσίασε ελάχιστη υπαραχνοειδή αιμορραγία και πολυμώλωπες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Περιμένουν τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής για την αιτία θανάτου της 36χρονης λεχώνας-γιατρού

Στον κλοιό καύσωνα από τις 26/6 και η Δανία

Έρευνα για τον ξαφνικό θάνατο 23χρονης στα Κουφονήσια

Γάζα: Προειδοποίηση για «σιωπηλό λιμό» λόγω μείωσης των παραδόσεων βοήθειας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα