ΑΘΗΝΑ
22:57
|
25.06.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή από τις 07:00 έως τις 10:00, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται προσωρινά στη δεξιά λωρίδα, στο ύψος του αριθμού 23 και στη συμβολή με την οδό Ηροδότου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα.

Επίσης την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου από τις 07:00 έως 15:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της συμβολής με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως εξής:

  • Στο ρεύμα προς Σύνταγμα, στη δεύτερη από δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Στο ρεύμα προς Κηφισιά, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά την διάρκεια των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες, ενώ η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα