ΑΘΗΝΑ
00:40
|
13.06.2026
Εκδήλωσή (11/2) αφιερωμένη στην 67η επέτειο της Κουβανικής Επανάστασης και στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Φιντέλ Κάστρο, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοσέ Μαρτί».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ετήσια εκδήλωσή του, που αυτή τη χρονιά είναι αφιερωμένη στην 67η επέτειο της Κουβανικής Επανάστασης και ταυτόχρονα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Φιντέλ Κάστρο, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοσέ Μαρτί» σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα στο Ilion Plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η επετειακή έκδοση Η Διαθήκη του Φιντέλ – Επιλογή από τα τελευταία του κείμενα (εκδόσεις Ταξιδευτής).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας Αραμίς Φουέντε Ερνάντες, ο Κώστας Παπαδόπουλος (εκδόσεις Ταξιδευτής) και εκπρόσωπος του Συλλόγου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με λάτιν μουσική, χορό και ποτό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Blue Star 2

Ματαίωση δρομολογίων και 2ωρη καθυστέρηση στο δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη από την Hellenic Train

Τρισεκατομμυριούχος από σήμερα ο Ίλον Μασκ

Θερινές εκδηλώσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη από 16 ως 26 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα