ΑΘΗΝΑ
02:31
|
26.06.2026
Αναφορές για τραυματίες από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στο Γκόπενσταϊν, στις νότιες Άλπεις.
Εκτροχιάστηκε τρένο έπειτα από χιονοστιβάδα στην Ελβετία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αμαξοστοιχία εκτροχιάσθηκε λόγω χιονοστιβάδας σήμερα το πρωί Δευτέρα 16/2 στο Γκόπενσταϊν της Ελβετίας, στις νότιες Άλπεις, και υπάρχουν αναφορές για «πιθανόν» τραυματίες από την τοπική αστυνομία.

«Στις 07:00 (08:00 ώρα Ελλάδας), στο Γκόπενσταϊν, εκτροχιασμός τρένου, πιθανόν με τραυματίες, επιχειρήσεις σε εξέλιξη, θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες», ανακοίνωσε μέσω του X η αστυνομία του καντονιού του Βαλέ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τουλάχιστον 30 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας. Στο τρένο επέβαιναν τουλάχιστον 80 επιβάτες.

Στον ιστότοπό τους, οι ελβετικοί Ομοσπονδιακοί Σιδηρόδρομοι (CFF) αναφέρεουν πως η σιδηροδρομική κυκλοφορία «έχει διακοπεί ανάμεσα στο Γκόπενσταϊν και το Μπριγκ» εξαιτίας χιονοστιβάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα