ΑΘΗΝΑ
20:52
|
01.07.2026
Σε δύο φορές ισόβια και 13 χρόνια καταδικάστηκε σήμερα ο 39χρονος που βίασε και σκότωσε την 11χρονη ανιψιά του στην Ηλεία το 2024.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο φορές ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 13 έτη κάθειρξης κατά συγχώνευση για τα λοιπά αδικήματα επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στον 39χρονο που κρίθηκε ένοχος για το βιασμό και τη στυγερή δολοφονία ενός κοριτσιού μόλις 11 ετών στις 9 Ιουνίου 2024 στον οικισμό Καταραχίου Λεχαινών της Ηλείας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η μετατροπή της αρχικής κατηγορίας από απόπειρα βιασμού σε τετελεσμένο βιασμό, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση και αποτυπώθηκε στο παραπεμπτικό βούλευμα. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά.

Ειδικότερα ο 39χρονος, που ήταν και θείος της 11χρονης, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό ανήλικης, αρπαγή,  οπλοφορία και οπλοχρησία. Το θύμα λεγόταν Βασιλική Νικολοπούλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα