ΑΘΗΝΑ
00:08
|
01.07.2026
Μια 30χρονη, η οποία οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε ζημιές σε συνολικά 14 σταθμευμένα αυτοκίνητα στους Αμπελοκήπους τα ξημερώματα.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια 30χρονη ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε ζημιές σε συνολικά 14 σταθμευμένα αυτοκίνητα στους Αμπελοκήπους τα ξημερώματα, προσκρούοντας διαδοχικά σε οχήματα στις οδούς Καλαμά, Τριπόλεως, Κανδάνου και Μεσσηνίας.

Η 30χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, με τη μέτρηση να δείχνει 0,78 mg/lt. Η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως οι εκτεταμένες φθορές προκλήθηκαν στην προσπάθειά της να παρκάρει.

Η οδηγός συνελήφθη με τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγησης και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις πράξεις της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα