ΑΘΗΝΑ
13:14
|
24.07.2026
Για σήμερα Τρίτη 14/4 αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά με αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.
Ναύπλιο, Αργολίδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη Δυτική Ελλάδα, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, ενώ αργότερα θα βρέξει τοπικά και στη Μακεδονία. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 18-20, στην Ήπειρο από 9 έως 23-24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 21-22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 24-27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 21-23 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 21-22 βαθμούς, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, ενώ τις βραδινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθεί παροδική βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23-24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, που προοδευτικά θα αυξηθούν, με πιθανότητα να βρέξει αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα