Στην Αγριά βρέθηκε, στο πλαίσιο περιοδείας του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όπου τον ανέμενε σύσσωμη η δημοτική του ομάδα και οι δημοτικοί υπάλληλοι της περιοχής.
Υποσχέθηκε σε κατοίκους ότι θα δημιουργηθεί παιδική χαρά έως το Πάσχα του 2027, μετά από χορηγία που έλαβε λόγω της προσωπικότητάς του, καθώς, όπως ο ίδιος ανέφερε, οι χορηγοί «είναι δύσκολο να του πουν όχι».
Όσον αφορά στο θέμα των αδεσπότων, δήλωσε πως: «Οι πολιτικοί απατεώνες δεν παίρνουν παράδειγμα από άλλες χώρες όπου ένα αδέσποτο, αν δεν αναζητηθεί σε τρεις μήνες, γίνεται ευθανασία. Εμείς εδώ έχουμε κυνοκομεία και τα περιποιούμαστε, αλλά τι να κάνουμε, οι κοπρίτες οι πολιτικοί, αυτούς τους νόμους ψηφίζουν, να μένουν ελεύθερα».
Οι σχετικές με τα αδέσποτα ζώα δηλώσεις του Μπέου σε βίντεο που ανήρτησε:
(Πηγή: gegonota.news)
