ΑΘΗΝΑ
22:50
|
24.06.2026
Είκοσι άτομα συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκαν πάνω από 50 όπλα και πολλά κιλά εκρηκτικών και σφαιρών, ανέφεραν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Στιγμιότυπο από πλάνα που μετέδωσαν ιρανικά ΜΜΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι υπηρεσίες Πληροφοριών του Ιράν στην περιφέρεια της Τεχεράνης ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν και εξάρθρωσαν πέντε οργανωμένα δίκτυα που φέρονται να πραγματοποιούσαν λαθρεμπόριο όπλων και πυρομαχικών σε συντονισμό με ομάδες που συνδέονται με το Ισραήλ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, επικαλούμενο το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης, το Tasnim News, 20 άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης.

Οι ιρανικές αρχές δήλωσαν ότι κατέσχεσαν περισσότερα από 50 πυροβόλα όπλα, 70 κιλά εκρηκτικών και περίπου 2.000 φυσίγγια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα