ΑΘΗΝΑ
12:10
|
23.07.2026
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ραφήνα, σε πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της λεωφόρου Φλέμινγκ.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ραφήνα, σε πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της λεωφόρου Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ένας άνδρας φέρεται να ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό με άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο και στη συνέχεια να έβγαλε μαχαίρι και τα τραυμάτισε.

Αμέσως μετά την επίθεση επιχείρησε να απομακρυνθεί, ωστόσο αστυνομικοί τον εντόπισαν γρήγορα και συνελήφθη.

Οι δύο τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ο 52χρονος δράστης, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή και τις Αρχές, μεταφέρθηκε επίσης τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα