ΑΘΗΝΑ
02:50
|
13.07.2026
Η πρώτη έκρηξη σκότωσε πέντε επιβάτες διερχόμενου βαν και η δεύτερη δύο μέλη σωστικών συνεργείων που έσπευσαν να βοηθήσουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν σε δύο εκρήξεις σε δρόμο στο βορειοδυτικό Πακιστάν το Σάββατο, σύμφωνα με αξιωματούχος της αστυνομίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Μπάνου της βορειοδυτικής επαρχίας Χιμπέρ Παχτούνκβα, η οποία συνορεύει με την περιοχή του Βόρειου Βαζιριστάν, κοντά στο Αφγανιστάν, πεδίο εξέλιξης συχνών φυλετικών ταραχών.

Οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος ενός δρόμου. Η πρώτη έκρηξη έπληξε ένα βαν με επιβάτες, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους τρεις, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής, Γιασίρ Αφρίντι.

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που οι ντόπιοι μετέφεραν τις σορούς και τους τραυματίες σε ασθενοφόρα. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στη δεύτερη έκρηξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα